Sense8 - 2. Sezon Finali Hakkında Beyin Yanması!

20 Ara 2017

Son bölüm bittiğinde böyleydim işte!
 Beyin yanmasıyla direk karşınızıdayım gençler. O nasıl bir sezon finaliydi! Daha 3-4 dakika oldu son bölümü bitireli! Kafayı yiyeceğim ulan! Ne zaman orta yerde buluşacaklar dedim sonunda da buluştular. Ama beni üzen şey biraz oldu bittiye gelmiş gibi olmuş son 15 dakikası. Belki bunu final bölümüyle daha ayrıntılı bir şekilde incelerler. 'Final bölümü' demek istemiyorum ama.. Off kii ne off! :'( Angelica'nın hiç iyi bir anne olamadığını görüyoruz bu dizide. Direk sezonu fazla sıralı olmadan anlatacağım.


  Öncelikle ben o Lila denilen o***uyu öldürüm abi! Sen nesin, kimsin nasıl bir 'duyusal'sın! Gelmiş Wolfgang'a yavşaklık yapıyor, hele son bölümlere doğru! Şirret kadın!! Rastlarsam bir gün suratına yumruk indireceğim! Gelmiş diziye ikinci sezon da artistlik yapıyor! Öldürürüm kızım seni! İnşallah 'bitmesini istemediğim bölüm'de ölürsün de kurtuluruz senden.

 İçimde ki zehirleri birer birer dökmek istiyorum o yüzden ilk nefretlikleri yazıyorum kusura bakmayın =)


 Bir diğer mesela 'Sun vs Abi' kavgası! Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin neden öldürmedin Suncığım ya! O sahnede klavyeyi ağzıma sokacaktım, ne yaptın sen ya! Abisi de hiç erkek adam değil mıymıylanıyor 'Lütfen Sun,yapma!' diye. Bok surat! Önce ki yazımda da bahsettim mi bilmiyorum ama bu diziyi izlememin bir diğer sebebi Sun'ın dövüş sahneleri kız bir harika lan! Bağcılar'da kavga çıktımı önde gelenler de olması gereken birisidir kendileri. O komisere de üzüldüm ya :( Umarım iyileşir de iyi haberlerini alırız dljlsdf:)

 Ah Lito vah Lito! Depresyona girdiği sahne beni yataktan yere çarpa çarpa güldürdü! Lito sen en tatlı şahıssın bu dizi de. Hele ki müze de ki çığlık sahnesi allahım ya! Bu adam diziye daha büyük bir renk katıyor haberiniz olsun. Zaten bunu senaryo yazarları da söylüyor. Yani demek istediğim mesela Nomi trans birey ama maalesef ki çoğu lgbt filmlerinde trans bireyleri çok dışlanmış, eziklenmiş, psikolojik sorunlar şeklinde gösteriliyor - elbette iyi filmler de var, kötülemiyorum.- Bu olayı dizi de daha gerilere atıp farklılıkları ortaya koymuşlar. Lito'nun her ne kadar erkeksi gözükse de duygusal ve eşcinselliği, Nomi'nin özgüvenin ve cesaretinin zirvede olduğu, Sun'ın savaşçı bir kadını canlandırması.. Hepsi birbirinden güzel detaylar.

 Sezon finalinin en büyük sorularından bir diğeri Wolfgang abimiz nerede?! Neden son bölümde o BPO arabasının içinde yoktu?!  Ha bu arada Wolfgang ile Kala için inşallah çok harika bir mutlu son vardır, bunun için büyük bir beklenti içerisindeyim :-) Hayır birde efenime söyleyim final bölümü 2 saat olacakmış! O bana yetmez, ne var 3 saat yapaydınız!
 Whispers'da yakalandı ya ohhh içimin yağları eridi! Bakalım bize ne gibi cevaplar verecek:)
 Final bölümünün 2018'de yayınlanacağı duyuruldu ama hala tam bir tarih yok. Bir yanım o tarihi öğrenmek isterken diğer yanım istemiyor! Offf ki ne off! En çok da içime oturan diziyi son anlarda keşfetmiş olsam! Ah salak kafam:)
 Bu diziyle ilgili milyon düşünceyi yazmak istiyorum fakat hangisiyle devam ederim bilemiyorum... Yazıyı kapatacağım çünkü yazdıkça da çıldırıyorum =(
 Lütfen ama lütfen ölmeden önce bu diziyi izleyin! Ve umarım bir gün bu dizinin oyuncularıyla tanışma fırsatım olur :'(



1 yorum

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.