NEREDEYMİŞ O ESKİ BAYRAMLAR?

13 Ağu 2019

 Herkese güneşli bayram gününden merhaba! Bütün aile arandı, harçlıklar alındı ve şimdi sıra valiz hazırlayıp Antakya'ya geçmede sıra! Sizlerin de bayramı kutlu olsun! Bayramları seviyorum, İstanbul bomboş herkes tatilde ya da bayram ziyaretinde. Bunu her bayram yazısında söyleyebilirim sanırım. Ağustos'u ortalarken sen tatil boyu ne yaptın ettin diye soracaksanız kısacası yazım bol bol okuyup yazarak geçti. Temmuz günlerim Almanca ile doluydu. Eee sonuçta mühendis adayıyız biraz kendimizi geliştirelim demi* Ara ara blog için konu bulup yazdım fakat yayınlamak için konular üzerinde biraz daha düşünmek istedim. Birkaç gündür farkına vardığım şeyler var. Özel bir konu hakkında değil. Genel. İnsanlar, arkadaşlıklar, ilişkiler.. Bugün ki mutlu enerjimi neden bu kadar yüksek bilmiyorum ama dilerim gün sonu iyi biter! (gün iyi bitti haberiniz olsun) 



 Bundan sonraki yazımda Antakya'yı, daha doğrusu kendi büyüdüğüm hayatı ve çevreyi anlatmak istiyorum. Madem bir blogum var beni daha iyi tanımanızı isterim. Sizde nasıl geçiyor bayram tatili? Dilerim her şey gönlünüzcedir 🙏

 Bu yazıya havalimanında devam ediyorum. Şehir bomboş. Bir bayram bu kadar etkili olabilir mi ya? Metrobüs, havalimanı.. Her yer.

 Sadece iki hafta Antakya’da olacağım, önceden bahsettim mi bilmiyorum, Antakya’ya her gidişim de en az dört gün kalıp dönüyorum. Antakya için yeterli bir süre bu. Bu sefer gidişimi uzun tutuyorum çnkü araya kış ve okul girince bir yerlere gidesim olmuyor. Bu yer memleketim olsa bile. Canım Antakyam 😅

 Geçen gün keşfettiğim Türk mini dizisini sizinle paylaşmak isterim. YouTube’da gezinirken keşfettim ve emin olabilirsiniz ki kısa ve çok keyifli. Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu’nun rol aldığı, kadın-erkek ilişkisini anlatan bir dizi. Şuana kadar üç bölümü yayınlandı ve dediğim gibi bayağı keyifle. Sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum, iyi seyirler!

          

Yorum Gönder

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.