Yaz, Tatil ve Daha Fazlası

20 Haz 2018

 Nabersiniz! Beni soracak olursanız bomba gibiyim! Öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun 😙 Bayram tatili deyip aile ile kaçamak yapıp Antalya'ya geldim bende. Sorgun'da olan Voyage Hotel'de iyi bir tatil yaptık.

 Sadece arada bir gün tatil diyemediğim bir gün dedim, o gün yağmurluydu, ama olsundu bayağı iyi geldi. Bugün son günüm anlayacağınız yarın check-out ile yollara düşüyor ve kuzenimin-halamın yanına Ankara'ya geçiyorum. Yollardan nefret ediyorum bir yandan 😅 Aile ile olunca tabii ki araba ile yola koyuluyor insan.

 Bir yandan da eğlenceli aslında, arada ufak tefek maceralar oluyor. Mesela Hatay'dan Antalya'ya yola çıktıktan 2 saat sonra tekerimiz patladı. Ve sabahın 06:45'i idi. Her zaman merak ettiğim durumu yaşamış ve görmüş oldum: Çekicin arkasında gitmek. Gerçekten farklı ve komik bir deneyimdi  😂 Allah göstermesin böyle bir durumu. Çekici ile bayağı dolaştıktan sonra dükkanı yeni açan bir lastikçi bulduk. Neyse ki sonra ki saatler sıkıntısız Antalya'ya vardık!

 Sizin bayram tatiliniz nasıldı? Tatiliniz nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı? 😌😌

  Genellikle cafe gibi yerleri yorumladım ama sizin için bu oteli yorumlamak isterim. Fiyat olarak araştırdığım da erken rezervasyon yaptığınızda uyguna geliyor ve gerçekten ödediğiniz paraya değecek bir yer. Tabii bizim için tek sıkıntı çok çocuklu bir yer olmasıydı. 10 misafirin 9'u aile ve çoğunun küçük yaşta çocuğu var. Her yerden çocuk çıkıyordu bildiğiniz. Galiba çocukların yaş ortalaması en yüksek bizdeydi. Ben ve kardeşim 😂 Ha birde anlayamadığım kısım 'Relax Havuz' yazan yerde neden çocuk vardı 😅 Bu nedenle zamanımın çoğunu +16 yetişkin havuzunda geçirdim sessiz sakin. Otel ile ilgili bir diğer eksi şey kumsal ve deniz. Deniz taşlı ve çok dalgalıydı Sadece bir defa denizde yüzebildim.


 Yemekler aşırı iyiydi benim için. Gidilen yerde tabii ki yemek önemlidir herkes için😅 Çoğu A La Carte ücretsiz olup rezervasyonluydu bunlardan sadece Türk mutfağını ve Rum Tavernasını denedik. Bu iki A La Carteda da yemekler mükemmel ötesindeydi. 




 Neyse canlar benim tatil böyle iyi kötü geçti. Size de iyi tatiller şimdiden! Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! ✌


2 yorum

  1. Geçmiş bayramın kutlu olsun seninde. Bu bayram benim için buruktu. Pek bir yere çıkmadım. Boş kaldıkça kitap okudum. Araba yolculukları güzeldir. Otobüse göre daha konforlu oluyor.

    YanıtlaSil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.