KÜÇÜKÇİFTLİK PARK KANATLARIMIN ALTINDA

29 Eyl 2019

 Bu yazıyı bir sene sonra da yazıp yayınlayabilirdim, çok ciddiyim. Yazma tarafında benim gibi olanların sayısı ne kadardır bilmiyorum fakat bazı günler yazma konusunda tıkanıyorum ya da o gün yazmak istemiyorum, fakat aklımda her zaman yazacak bir konu oluyor. Bundan önceki yazımda Hatay konusunda yazı yazacağımdan – daha doğrusu kendim hakkımda yazacağımdan- söz etmiştim fakat Hatay’da iken bir isteksizlik durumu içindeydim. Belki İstanbul’a gidince geçer diye düşünüyordum hatta. Geçti gibi oldu, aklıma yazacak farklı konular geldi falan falan ama en sonunda şuan yazıyorum. Planlı, programlı şekilde yazanlara hayranlık duyduğumu da söylemek isterim. İmreniyorum. Bir gün ben de öyle olacağım, blog da kaçıncı söz verişim bilmiyorum ama olacağım.
  Aslında yazacağım konu ‘aldatmak   ve yalan’ üzerineydi (o yazıyı bir   gıdım yazdım fakat bir türlü   toparlayıp düzenleyemedim) fakat   sonrasında cumartesi (31 Ağustos)   hayatımda geçirdiğim en güzel ve en   anlamlı cumartesi oldu. Bazen   ‘keşke’lerimiz bazen ise ‘iyi   ki’lerimiz olur. O gün benim için   tamamıyla ‘iyi ki’ idi.
  Bir önceki yazımda Eczacım'dan bahsetmiştim. Ben Hatay’da iken bana teklif etmesiyle Kokteyl festivali için bilet aldık. Bu arada bilmenizi isteriz ki Eczacım ile imzamız olan kokteyl mojitodur. İstanbul’a geldiğim günün ertesi, anlatacaklarımız birikmiş şekilde festivali layığıyla kutluyoruz. İnsanlarla tanışıp ortama kaynıyoruz. O an ki konuşma durumunda , bu an eminim ki siz ve arkadaşlarınızın arasında da böyle bir an olmuştur- ne kadar güzel bir arkadaşlığa sahip olduğumun farkına vardım. Biliyorum ki bunu o da fark etti ve karşılıklı olarak dile getirdik. İşte o zaman o cumartesi benim ‘iyi ki’m oldu ✌   Dostluk, sahip olunan en güzel ilişki türü benim için. Bazen yol gösteren, bazen acıları söyleyen ama her ne olursa olsun birbirine bağlı arkadaşlık. Buradan, parmak sayısını geçmeyecek kadar olan dostuma, iyi ki varsınız! 😉

Bu arada, hayır, festivalde mojito yoktu. Markalar yeni, fresh kokteyllerini sunuyordu.


 Düşünebileceğiniz gibi İstanbul'un bir kısmı oradaydı. Tabii ki çoğumuz sanatçılar için oradaydık. Söz de bütün şarkılar ezberleyip gidecektim fakat Nova Norda'ın iki parçası ile zirvede bıraktım.

 update1: Şuan Nova Norda’nın çoğu şarkısını biliyorum. 

 (bilmem kaç gün sonra) update2: Şuan Nova Norda'nın BÜTÜN şarkılarını biliyorum.
 Dediğim gibi bu yazı festivalden haftalar sonra tamamlanıyor. Şuan ki konumum Yeniköy. Bir yandan ders notları dururken bir yandan denizi izleyip ve evet bir yandan da bu yazıya ekleme yapıyorum.


2 yorum

  1. Nova Norda iyidir:) Özellikle çıktım bir yola.

    YanıtlaSil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.