Güzellerle Dolu Bir Soygun | Ocean's Eight

31 Ağu 2018

 Herkese tekrardan merhaba! Yaz sonu gelmesiyle tahmin ederim ki benim gibi sizinde koşuşturma döneminiz bir tık arttı. 'Ne yapıyorsun?' diye soracak olursanız İstanbul'a yola koyulmak için hazırlanıyorum. Önümde ki bir - iki hafta yoğun geçecek olsa da diliyorum ki bu süreç hızlı bir şekilde geçer.

 Filmin ismini duymuş belki de izlemişsinizdir çıktığı zaman. Maalesef ki ben sinema gösterimine yetişemedim, bugün internetten izledim. Daha doğrusu dün gece bir sularında internete düştüğünü fark etsem de sabah izlerim diye uykuya yenik düştüm.
 Bu yazıda ki konumuz Ocean's Eighttttt!


 Öncelikle film konusuna girmeden önce şunu da söylemek isterim ki bu filmin öncesi de varmış. Anlayacağınız film serisi. Ocean's Eight serisinin dördüncü filmi. Ben öncesini izlemedim hatta filmin sonlarına doğru film sayfasında fark ettim. 

 Film MET Gala'da olan bir soygun sürecini en keyifli şekilde anlatıyor. Debbie Ocean hapishaneden yeni çıkmış usta bir soyguncu. Hapishanede kaldığı üç yıllık sürede MET Gala'da yapacağı soygunun detaylı planını düşünmüş. Çıktığı zaman önce eski soygunlarından arkadaşı Lou'yu bulup takımını oluşturuyor. Rihanna bu filmde Nine Balls takma adıyla grubun hackerı. Her gördüğümde aklıma Harry Potter serisini hatırlatan Helena Bonham Carter'da eskiden ünlü olan fakat şimdi borçlar içerisinde olan bir moda tasarımcısı. Beni en çok şok eden Sarah Paulson oldu👀 Film fragmanını bilmem kaç kere izlememe ve koskoca film afişlerine bakmama rağmen nasıl bir zekiliktir ki kadını ne tanıyabildim ne de ismine baktım. İlk sahnelerde evinin hanımı gibi gözükse de aslında mal kaçakçısı (beyaz eşya vb.) Mücevherlere dair bilgisi olan hint kızımız Amita ve çekik gözlü yan kesicimiz Constance de gelince soygun çalışmaları başlıyor. 


 Evet filmde Anne Hathaway'de var!!!!! Bu kadına aşığım!💓 150 milyon değerinde ki kolyeyi takacak ünlümüzde o :-) 
 Film konusu ne kadar sıradan gözükse de izlemesi bir o kadar keyifli ve sürprizlerle dolu!
 Ayrıyetten filmde bir çok ünlü oyuncu ve mankenlerde var. Heidi Klum, Kardashian ailesi, Gigi Hadid vb... Anlayacağınız MET Gala'ya katılan topluluk. Film çok çok detaylı olmasa da hikayesi ve konusu keyifli. Bu arada yapboz niteliğinde bir film biraz. Ufak tefek şaşırtıcı şeyleri varr!
 Tam kafa dağıttıran bir film! Hiç süphesiz izleyin derim. 
 Önümdeki haftalarda önceki filmlerini izlemeye çalışacağım.
 İzleyenler veya sorusu olanlar yorumaa! 

*****Önce ki filmleri araştırdım 😱 George Clooney'in harika bir üçlemesiymiş! Daha önce nasıl görmedim, izlemedim bilmiyorum. İzleyenleriniz varsa sizce nasıl?



1 yorum

  1. Önerine bakacağım, harikasın!

    Blogunuzu çok beğendim. Yazılarınızı takip edeceğim. Sevgiler. B.
    Yeni yazıma bakmak ister misiniz?
    https://benirva.blogspot.com/2018/09/atolyelerle-kafeler-bulusursa-ne-olur.html

    YanıtlaSil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.