FEEL WONDERFUL TODAY

7 Haz 2018

 Evetttt Haziran geldiğine göre blogda girmediğim bir kısma 'moda' kısmına girişebilirim. Erkek blogger olarak düzgün ve kaliteli giyinmeyi severim aslında. Normal bir günde bile ne giysem diye düşünürüm. Hepimizin yazın gelişi ile 'tatil modu' on olduğuna göre ben de blogda farklılık yapıp modaya giriyorum ✋


T-shirt: Koton
Şort: Mavi
Saat: Daniel Wellington

 Sizi bilmem ama T-shirt giymeyi seviyorum ben. Gerçekten büyük rahatlık fakat şöyle ki çoğu zaman bedenimi bulamıyorum. Zayıf, tıfıl bir yapım olduğundan Slim Fit ya da XS bulmak zor oluyor benim için. Bulduğumda da genellikle direk alıyorum. Şortlar içinde öyle. 


 Ve evet bir hayırlı olsununuzu alırım çünkü ilk güneş gözlüğümü almış oldum. Öncesinde almamamın sebebi gözlerimin bozuk olması 😅 Böylelikle ilk numaralı güneş gözlüğümü de yaptırmış oldum. :-) Fotoğrafta gördüğünüz gözlük Osse markasına ait. Atasun Optik'de yaptırdım ve gerçekten çok hızlı şekilde halloldu işim. Fiyatlarda gerçek anlamda uygun, arada da güzel indirimler yapıyorlar. Saat olarak genellikler Daniel Wellington'ımı takıyorum 😂 Benim için sade ve bileğime tam oturuyor. Hala almak isteyip bulamayan varsa Vakkorama mağazalarında bulabilirsiniz. 

Ayakkabı:  Decathlon



2 yorum

  1. Slim fit tsirtler en kolay H&M de bulunuyor. Biz de sürekli eşim için aradığımızdan iyi biliyorum. :D Güzel kombin.

    YanıtlaSil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.