Sanıyorum ki Bahar Geldi!

20 Nis 2018

  İstanbul'da olanlar havanın dengesizliğini çok iyi bilirler. Bir gün sıcağı hissederken bir diğer gün İstanbul soğuğu ile donar hale geliyoruz. İstanbul'un hava konusunda ki bu git gelinden sıkıldım açıkçası! 😅 Havanın durumu ne olursa olsun, her daim elbette şemsiyem yanımda öncelikle. Bu dediğimi herkese öneriyorum çünkü kimse ıslanmak istemez. İçerisinde bulundurduğu kalabalık ile eğlenceli bir oyun içerisinde İstanbul🙇

 Dün ki hava koşulları maalesef ki bugün yok, keşke olsaymış. Şuan kara bulutlarla kaplı bir İstanbul havası ve yağmuru var. Dün bayağı bahar geldi demiştim! 


 Dün tüm günü Balat'da geçirdim diyebilirim. Arkadaşımı bilmem ama benim ayaklarım hala ağrıyor!  Balat, İstanbul'un gerçekten ayrı bir ucu.. İstanbul'un distopik yüzü. Her bir nostalji, 'oldies but goldies' durumu var. Ha tabii birde fotoğraf çekilmek için harika bir alan! 


 Balat içerisinde bulunan cafelerde nostaljiliği  tamamıyla hissediyorsunuz! Unutmadan, herhangi bir Balat cafesinin en az bir kedisi vardır. 🐱 Yolunuz düşerse Balat'a düşerse benim de dün ilk kez gittiğim Naftalin Cafe'yi öneririm. Oranın sahibi resmen kediler😅 Oturduğunuz masanın üstünde bile size arkadaşlık edebilir. 


  Balat'a gitmeyen varsa en kısa sürede kesinlikle rotanızı buraya çevirin! 🙌 Bu arada önceki yazıyla ilgili bir durum güncellemesi de yapmak istiyorum! 🙈 Killology oyununa S O N U N D A bilet bulabildim! Oyuna gittikten sonra tabii ki görüşlerimi paylaşacağım! 


 Umuyorum ki şu hava artık ısınıp değişkenlik göstermez! 😅 Şimdiden 'hoşgeldin ilkbahar'


5 yorum

  1. Bahar epey erken geldi hemde :)
    oraları bilmem ama buraya kışta uğramadı pek :)

    YanıtlaSil
  2. balatta arnavut köftecisine git bi dahaaa, ana caddedeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum ya :( Aç olsaydım yiyecektim! :')

      Sil
  3. İstanbul'da olmama ve Balat'ı çok sevmeme rağmen uzun zamandır gidemedim. Karaköy, Yeldeğirmeni şimdide Balat.. değişimin güzel hali, İstanbul'un betonlaşmasına inat...

    YanıtlaSil
  4. İstanbul'a gidersem aklımda olsun. Ama önce eşimi kandırmam lazım :)

    YanıtlaSil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.