Bazı Terslikler Var!

5 Nis 2018

  Bu yazı tamamen iç dökme yazısı olacak 😂 Bazılarınız yazının ana konusunu öğrenince 'tüm derdin bu olsun be kardeşim' diyeceğinizi şimdiden duyar gibiyim. Blogun konseptinde hep mekan,tiyatro vb. yorumlayacağım dedim fakat arada günlük niyetine de kullanabilirim bence ✌

Bu haftamın kısa özeti!👆

 İlk hayal kırıklığım uzun süredir merakla beklediğim ve gitmek istediğim 37. İstanbul Film Festivali yarından (6 Nis.) itibaren başlıyor ve bilin bakalım hangi festivalin biletleri tükendi ve ben bilet bulamadım! Evvet! Harikasınız! Doğru tahmin o kişi benim! Üzülmemin sebebi biraz da benim suçumun olması biraz da okulun biraz da zamanı ayarlayamamamın.. 

 Festival biletleri 24 Mart'dan itibaren satışa sunuldu, filmler açıklandı ve tanıtıldı. Her birisine baktım araştırdım ama sonrasın da fark ettim ki okul ders programımız açıklanmadı daha onu bekleyeyim dedim. Bu bekleme süresi oldu size iki hafta!😥 Ve ben bu hafta başında fark ettim ki 'aaa İstanbul Film Festivali' 

 Tekrardan filmlerin listesini, sinemalar ve film saatlerini çıkardım hangisi uyar-uymaz diye. O kadar çok olumsuz olasılıkla karşılaştım ki en sonunda pes ettim. Şöyle örnek verecek olursam; Bir filmin saati uyuyor ama mekanı uymuyor,mekanı uyuyor saati uymuyor ya da hiçbiri uymuyor. Hazırlık devamsızlığı yirmi 'SAYIYLA 2O'  ders saati olunca da insan bir türlü ekemiyor dersleri. Şuanda üzgün bir şekilde film festivalinden vazgeçtim maalesef.


 Fakat sonrasında blog için stalk yapmaya başladım. Çevrede gidebileceğim etkinlik var mı diye. Craft'da oynanan,provalarını görüp merak ettiğim ve bir türlü bilet bulamadığım 'Killology' oyunu 10 Nisan'a ek oyun koymuştu ve ben instagram hikayesinde görür görmez 'sonunda şans bana güldü' dedim ve yarın okul sonrası biletleri alırım diye harika bir gün bitirdim. 

 Okul sonrası Biletix gişesine gitmeden önce uygulamadan hala biletler satıştamı diye baktım ve sıkıntı yok gözüküyordu. Tabii yazarınız yarım saat sonra 'sistem güncellenmediği için TÜKENDİĞİNİ görememişsiniz' diyen çalışanla karşı karşıya geleceğini bilmemektedir. Her neyse bu da hayal kırıklığı yaşattı bana😕 Umarım artı olarak ek oyun koyarlar yine! 😅
  
 Böyle komik bir haftaydı benim için😎 Havanın hızlıca ısınmaya başlamasıyla dilerim ki Nisan ayınız ve haftanız iyi başlamıştır! Bir sonraki yazı da görüşmek üzere! Yorumlarınızı bekliyorum..


10 yorum

  1. Ben de Bursa daki tiyatro festivaline bilet bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanıyorum ki bir gün gelecek ve istediğimiz bütün etkinliklere bilet bulacağız. =)

      Sil
  2. Sanırım 2018 istenilen etkinliklere asla bilet bulamama senesi oluyor. :))

    YanıtlaSil
  3. of öyle tabii istanbulda hele tiyatro bileti bulmak en zoruu, craft da iyi tabii, bulmak zor tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ya! Craft gibi iyi yerler için bilet savaşları vermen gerekiyor. Umuyorum ki Mayıs sezonundan bilet bulabilirim.

      Sil
  4. son yazıma bir baksana amaağğğğ :)

    YanıtlaSil
  5. Hihi, başka başka etkinliklere artık, kısmet diyelim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan sonraki yazımda durum güncellemesi yaptım =) Sonunda bilet alabildim!

      Sil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.