Saatlerce, Sıkılmadan İzleyebileceğiniz Bir Sergi: Eriyen Hatıralar

24 Şub 2018

 Biliyorum her gittiğim sergiyi övüyorum ama hepsi birbirinden güzel abi ben ne yapayım :-)

 Geçen hafta cumartesi günü 'Kase No.16'dan sonra Pilevneli Galerisi'nde Refik Anadol'a ait olan 'Melting Memories' (Eriyen Hatıralar) Sergisi'ne gittik. 

 Sergide ki görsellik beni benden alıp bayağı uzak diyarlara götürdü. Sergide 'hareket eden fotoğraflar' aslında bir insanın bir anısını hatırladığında oluşan beyin dalgaları ve beyin hareketlerinin şekillerini ve değişimini gösteriyor. Sergi 3 kattan oluşuyor toplamda 10 civarı sergilenen hatıra var.

 
  Anılar resmen 3D gibi sanki ekrandan taşıp size ulaşıyorlardı. Görsel şölenden de öte bir şey. Bu arada Galeri giderken yanlış yerden gittiğimi düşündüm çünkü sanayinin oralardaydı ve ben acaba yanlış mı geldim düşüncesindeydim. Sonrasında insan kalabalığını görünce galeriyi buldum. 


 Sergiyi gezmek 1 saatten fazla gidin bu nedenle vaktiniz olsa da olmasa da bu sergiye gitmelisiniz 😏 17Mart'a kadar Pilevneli Galerisi'nde sergileniyor olacak! Birkaç görselden fazlasını merak ediyorsanız Pilevneli Gallery'nin Instagram sayfasından bakabilirsiniz. 




8 yorum

  1. ne kadar güzel paylaşımlarınız varmış meğer. Takip etkinliğini bu yüzden seviyorum. güzel keşiflere vesile oluyor. Blogunuzu izlemeye başladım. Benim bloguma da yorum bırakmışsınız ama abone olmamışsınız :) abone de olursanız sevinirim. Benimki wordpress bazlı bir blog olduğu için e-mail adresinizi yazarak abone oluyorsunuz. Mail'inize gelen onayı da onaylamayı unutmayın. Bundan sonra daha sık blogunuzu ziyaret edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok sevdim blogunuzu... Kitapları seviyorsanız ben de bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki seviyorum :) Bu aralar derslerden dolayı kitap okuyup yorum giremedim maalesef ama en yakın sürede ben de kitaplar hakkında doğru düzgün paylaşım yapacağım =)

      Sil
  3. Büyük blog takip etkinliğinden geldim harika bir sergiymiş

    YanıtlaSil
  4. Uğramak için notumu alıyorum :) bayıldım gerçekten harikaymış :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar iade-i ziyarete geldim takipteyim :)

    YanıtlaSil
  6. Çok ilgi çekici bir sergiymiş eğer yaşı uygunsa oğlumla gitmeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gittiğim zaman çoğu veli çocuklarıyla gelmişti. Bana sorarsan çocuklarında keyif alarak hatta şaşkınlıkla izleyeceği bir sergi =)

      Sil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.