Köleler Adası'na Hoşgeldiniz!

25 Şub 2018

 Gitmiş olduğum en eğlenceli tiyatro oyunuydu, sıkılmadan tekrar tekrar izlerim de. Pierre De Marivaux tarafından yazılmış olan Köleler Adası bu sene ModaSahnesi'nde yerini alıyor. Her bir oyuncu birbirinden eğlenceliydi, bunun yanında çok iyi iletmişlerdi oyunun mesajını. Sosyal statüyü ele alarak bizlere kendimizi düşünmeyi ve yönetimi, yönetenleri, çevremizi düşünmemize ön ayak oluyor.


 Gidecek olanlar ve hikayeyi bilmeyenler için oyunun sihri kaçmasın diye Köleler Adası'nın hikayesini anlatmayacağım 😃 Gitmeyenler için de tek söyleyeceğim şey "Gidin abi!" Beklentimin üzerinde çıkması beni ayrı bir mutlu etti. Oyuncular desen zaten on numara. Oyuncu kadrosu şöyledir ki; Arlequin - Alper Baytekin, Cleanthis - Aslı İnandık, Euphrosinc - Buse Kara, Iphicrates - Ekrem Yücelten, Trivelin - Sedat Küçükay


 Gitme nedenlerimden bir diğeri Aslı İnandık idi. Aslı İnandık'ı ben YouTube kanalı sayesinde tanıdığım ve sevdiğim kadın komedyenlerden biri. Oyun bitişinde kapıda bekleyip onunla fotoğraf çektirmek beni çok mutlu etti emin olabilirsiniz. 
 Oyun 80 dakika sürüyor ve tek perde. Tadında bir oyundu. Bir yandan güldürürken bir yandan da sizi düşündürüyordu aslında. Sıkılmadan izlenecek bir oyun. Haftasonunuzu bu oyunla değerlendirebilirsiniz! 
Oyun hakkında daha fazla bilgi ve bilet almak için tık! 


3 yorum

  1. uzun zaman oldu tiyatroya gitmeyeli hep zamansızlık yüzünden . bu arada büyük blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğunuzu takipteyim bloğuma da beklerim sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sınavım falan yoksa boşlukları direk böyle sanatla doldurmaya çalışıyorum. =)

      Sil
  2. Eskişehir'e de gelir inşallah :)

    YanıtlaSil

© MÜHENDİSİN BLOGU. Design by FCD.